Méregtelenítő kúra

méregtelenítő kúraA méregtelenítő kúra vagy salaktalanítás az alternatív gyógyászatban használt fogalom: olyan tudományosan meg nem alapozott kezelések gyűjtőneve, amelyek arra irányulnak, hogy a szervezetben „felgyülemlett, lerakódott” „mérgeket, felesleges anyagokat” eltávolítsák, illetve a természetes eltávolító mechanizmusokat serkentsék. A kezelések leggyakoribb formája a diéta, a böjt és a beöntés, de ide sorolható a fogtömések eltávolítása vagy a kelátterápia tudománytalan alkalmazása is.

Mit érdemes tudni a méregtelenítő kúráról? 

méregtelenítő kúraA méregtelenítő kúra, nagyon fontos szerepet játszik minden ember életében! Illetve, nagyon fontos lenne hogy minden ember, minden évben, minimum kétszer, méregtelenítő kúrát kivitelezzen. Ma már nagyon sok lehetőség áll mindenki rendelkezésére a méregtelenítő kúrákkal kapcsolatban, éppen ezért nagyon fontos, hogy mindenki szem előtt tartva a lehetőségeket, éljen is vele.

A tél vége felé, a tavasz kezdetekor, szervezetünkben szinte már minimális szintre csökken a vitamin és ásványi anyag. Ennek folytán, szervezetünk már nem lesz ellenálló, és nagyon sok begetségnek, járványnak nyitunk teret. Ahogy a vitamin és ásványi anyag raktárunk kiürül, úgy a sok méreganyag felhalmozódik a szervezetünkben. Mielőbb célszerű ezt a sok káros anyagot kisöpörni, eltüntetni, akár egy méregtelenítő kúra segítségével!

Méregtelenítő kúra

méregtelenítő kúraA méregtelenítő kúra a béltisztítás egyik leghatékonyabb eszköze, hatékonyan szünteti meg a székrekedést, a gyomorfájást és az emésztési problémákat is. Növeli az immunrendszer hatékonyságát, feltölti a szervezetet energiával, mely által javul a közérzet. Minden korosztály számára javasolt, mert egy fiatal szervezetbe éppúgy bekerülnek nap mint nap a méreganyagok, mint egy idősebb korban lévő személyébe, akiknél még a mozgás hiány is súlyosbíthatja a tüneteket. Egy középkorú ember bélfalán több kilónyi salakanyag van lerakódva, ami csak béltisztítás révén távolítható el. A béltisztítás magukat teljesen egészségesnek érzőknek is ajánlott. Fontos, hogy minden évben elvégezzük, hogy a megtisztult szervezet minden káros anyaggal szembe tudjon majd szállni, erős és ellenálló legyen a vírusokkal szemben is. Sokan nem is gondolnák, de egy évben közel négy kilogramm méreganyag rakódik le egy felnőtt szervezetben. Ez rengeteg. Megoldás a méregtelenítő kúra, mely három lépésből áll. Béltisztításból, a bélflóra helyreállításából és a májfunkció optimalizálásából. A méregtelenítő kúra az elszaporodott parazitáktól is megszabadítja a szervezetet. Az egyik legsikeresebb módszernek tekinthető az az eljárás, ahol a bélrendszer tisztítása a fő szempont, mégpedig a NaturalSwiss által ajánlott Clean Inside méregtelenítő kúrája. Vele kíméletesen méregteleníthető a szervezet, ami így megkapva a megfelelő segítséget újra képes a lesz jó működésre.

Méregtelenítő kúrák

méregtelenítő kúraSzámos fajtája ismert. Ahogy mondani szokták, ahány ház, annyi szokás, ahány ember, olyan sokféle méregtelenítő kúra ismert. A Méregtelenítő kúra célja, minden esetben, a sok éven át felgyülemlett, lerakódott méreg anyag eltávolítása a szervezetből. Nagyon fontos, hogy ezt minden évben megejtsük, hiszen, nagyon sokan nem is gondolnák, de egy évben, összesen négy kilogramm méreganyag rakódik le egy felnőtt szervezetben. Ez nagyon sok! Ha nem tisztítjuk a szervezetünket minden évben, ha nem seperjük ki a sok mérget a testünkből, akkor sajnos előbb-utóbb ennek komoly hátul ütője lehet. Fontos kiemelt figyelmet fordítani az egészséges táplálkozásra, arra, hogy kialakítsunk az életünkben, egy tudatos életmódot, melyben már a gyerekeket is célszerű felnevelni. Sajnos a sok káros anyagot, nem tudjuk teljes mértékben elkerülni, mert számtalan káros befolyásoló tényező vesz körül mindenkit. Azonban az egészséges életmódra való törekvés, már fél egészségnek számít! Ezt nem szabad elfelejteni. Célszerű minden évben tisztító kúrát tartani, mely segít abban, hogy szervezetünk minden káros anyaggal szembe tudjon majd szállni, hogy erős, és ellenálló legyen a vírusokkal szemben! Méregtelenítésről bővebben itt olvashat!

Egészséges táplálkozás, kontra méregtelenítő kúra:

Nagyon sokan úgy gondolják, hogy ha már egészségesen táplálkoznak, akkor nincs szükségük a méregtelenítésre. Ez azonban tévhit. Ugyanis nem csak a belső hatások élnek befolyással a szervezetünkre, vagyis nem csak a tápanyag, a táplálék, amit beviszünk a szervezetünkbe nap, mint nap, hanem a külső hatások is nagy befolyással élnek! Nem is gondolnánk, hogy napi szinte hány féle méreg anyag rakódik le a szervezetünkben, és hogy mindezt meg kell szűrnie, valahogy el kell távolítania a gépezetünknek, vagyis a testünknek, a szervezetünknek! Ha nem törődünk a méregtelenítéssel, vagy nem iktatunk be méregtelenítő kúrát, akkor számolnunk kell azzal, hogy ez a sok külső tényező bizony nem ürül majd ki a szervezetünkből.

Ne kezdjen méregtelenítő diétába, ha:

  • cukorbeteg,
  • alacsony a vércukorszintje,
  • étkezési rendellenessége van,
  • szívbetegségben szenved,
  • krónikus betegségben szenved.

forrás: wikipedia

Az epevezeték és a máj megtisztítása

https://www.ezerjofu.com/2016/04/07/meregtelenites-tavasszal/

 

Iratkozz fel!

Iratkozz fel!

Értesülj elsőként új termékekről, akciókról és emailben elérhető egyedi ajánlatainkról!

Köszönjük a feliratkozást!