Az epevezeték és a máj megtisztítása

Ez az egyik leghatásosabb dolog, amit az egészségünk érdekében tehetünk. Legalkalmasabb időpontja telihold vagy fogyó Hold fázisa, mivel ekkor leggyorsabb testünk anyagcseréje, s elhatározásaink is ekkor a legerősebbek.

máj

A kúra előkészítése

Fontos:

 • hogy a kúrát nem szabad elkezdeni a vesék megtisztítása és a bennünk lévő paraziták eltávolítása nélkül.
 • betegség alatt, vagy közvetlen utána pedig semmiféleképpen ne vágjunk bele.
 • a szervezet immunrendszerének felerősítése is javallt. 

Ezeket a következőképpen tehetjük meg:

 • Kikeressük a Holdnaptárból, mikorra esik telihold. Mikor van a közelében hétvége (nem előtte, csak utána (!), hiszen fogyó Holdnak kell lennie), munka mellett ugyanis a két betűs kitérőre való rohangálás nem feltétlen kivitelezhető – ha csak valaki nem területi tisztaság-fenntartó, kvázi WC-s néni természetesen.
 • cékla köztudottan szervezetünk legjobb roboráló szere. Ezért két héttel a kitűzött dátum előtt érdemes napi szinten fogyasztani 1-1 pohárkával. Almával-répával (esetleg jngolddal, melynek C-vitamintartalma meglehetősen magas) lehet kiegészíteni. Ezzel feltöltjük, megerősítjük a szervezetet.
 • vesetisztítás egyik legalkalmasabb formája a petrezselyem tea fogyasztása. Elkészítése: általában a gyökeret használják (fehérrépa), amelyet finomra aprítva (körülbelül két gramm) forrásban lévő vízzel le kell önteni (körülbelül másfél deciliter), majd tíz-tizenöt percig állni hagyjuk, azután szűrjük. Napjában háromszor fogyasszuk. A tisztítókúra dátumát megelőzően 10 napon át.
 • grapefruit mag kivonat természetes antiboitikum. Az immunrendszert mozgósítja, segít kipucolni a szervezetből a baktériumokat, vírusokat, gombákat, és egysejtű parazitákat, azzal a lényeges különbséggel, hogy a hasznos bélbaktériumokat nem károsítja. Naponta 2×10 csepp 2 dl vízben oldva, reggel, este.

A máj 1.5 liter epét termel (epefolyadékot), ami megtölti az epevezetéket, ahonnan az epe a központi epevezetékbe irányítja, majd az epehólyagba (itt „raktározódik”). Amikor zsír vagy fehérje (protein) jut a szervezetbe kb. 20 perc múltán az epehólyag az emésztőrendszerbe ürít az epe központi vezetékén keresztül. Az emberek többségénél (a gyerekeket is beleértve) a májat és az epét összekötő vezeték többé-kevésbé el van dugulva az epekő lerakódásoktól. Az emberek egy részénél ez allergiaként vagy csalánkiütésként jelentkezik, másoknál semmilyen beazonosítható tünet nem mutatkozik. Amikor az epehólyagot röntgensugárral vagy ultrahanggal vizsgálják, semmi nem látszik, mert az epekövek nem az epehólyagban tartózkodnak, ill. halmozódnak fel.

Az epekövek többsége a homokszemcséknél is kisebb (10-12 fajtát ismerünk fekete, vörös, zöld, barna stb., színenként megkülönböztetve) Minden kő vagy kövecske belsejében baktérium csomók vannak. Ezek az elhalt paraziták hozzák létre ill. indítják el az epekő képződések nagy részét. Ahogy a kövecskék ill. lerakódások nőnek, úgy termel egyre kevesebb epét a máj és a nyiroknedvek képződése is alábbhagy. A lerakódások és epekövek arányában csökken a máj koleszterol ürítése is, így a vérben megnő a koleszterin szint. A porózus szerkezetű epekövek felszívják ill. felfogják a máj által kiürített baktériumokat, cisztákat, vírusokat, parazitákat, így szabályos fészke a fertőnek ahonnan a végtelenségig „ellátható” a szervezet.

A máj megtisztításával a súlyfeleslegtől való megszabadulás is látványosabb, ráadásul a szervezet miközben zsírszövetei égnek el, bomlanak, a közülük felhalmozódott, lerakódott méreganyagok sem mérgezik a szervezetet.

Akik nekilátnak a máj megtisztításának, azon kapják magukat, hogy eltűnt az édességvágyuk, a fölös éhség és zabálási kényszerük. Egy falka betegség díszkíséretétől válhatunk meg: (ill. enyhülnek, és könnyebbé válva elpártolnak: pl. emésztési rendellenességek, cukorbetegség, depresszió, asztma, hátfájások, ízületi bántalmak, bőrbetegségek, kiütések, stb.)

A kúrához szükséges anyagok és felszerelés:

 • Magnézium-szulfát (Epsom keserű só) (4 evőkanálnyi)
 • Olívaolaj (csak EXTRA SZŰZ !): 125 ml
 • Grapefruit: piros belű 1 nagy vagy 2 kisebb
 • Valamilyen altató tea, pl.: citromfű (enélkül elég kellemetlen rossz éjszakára számíthatunk)
 • Egy nagy szívószál (segít lenyelni a porciót)
 • Egy konyhai mérőedény
 • Egy jól záródó 1 literes befőttes üveg
 • Zöld dió tinktúra vagy Grapefruit mag kivonat (esetleg propolisz) 15-20 csepp a májban lévő ill. az azt elhagyó paraziták elpusztítására

Ez a tisztulási mód több ponton ellenkezik a jelenlegi orvosi felfogással (pl. hogy az epekövek az epehólyagban keletkeznek és nem a májban, vagy amikor már a fájdalmak is jelentkeznek akkor úgy véljük, hogy csak pár darab kőről van szó, nem pedig több százról vagy ezerről !) Az igazság ott derül ki, amikor az epehólyagot kidobják és mégis egyre több zöld epekő van az epefolyadékban vagy váladékban. Valamint: az epehólyag kidobásával többnyire megszűnik az éles fájdalom, de az emésztési gondok nem, sőt.

A kúra menete:

Soha ne vágjunk bele, ha betegek vagy lázasak vagyunk!

 1. Egy erre szánt nyugodt nap reggelén reggelizzünk meg. A reggeli nem tartalmazhat: –
  • zsírokat, olajokat
  • vajat, margarint
  • tejet, tejterméket
  • húst, húsipari terméket
  • Enyhén sózott rizs például tökéletesen megfelel. Ez megengedi az epeváladék sűrűsödését (koncentrációját) a májban. Az így keletkezett túlnyomás segíti majd a kiürítését. Többet nem eszünk a kúra végéig! Ha nem tartjuk be ezt a szabályt, na akkor lehetünk bizony emlékezetesen rosszul.
 2. 14:00-kor: 4 csapott evőkanál (nem púpos, de teli) magnézium-szulfátot (keserűsót) feloldunk 750 ml vízben és az 1 literes befőttes üvegben lehűtjük a könnyebb ízhatás érdekében. Előkészítünk egy mérőedényt a hűtött készítmény 4 részre bontásához. 4 x 180 ml A magnézium-szulfát segít megnyitni az epevezetékek záróizmait. Így akár nagyobb kövek kihajtása sem jár nagyobb fájdalommal.
 3. 18:00-kor: Megisszuk az első negyed magnézium-szulfátot. Utána ihatunk egy korty vizet, vagy öblítsük, mossuk ki a szánkat. Az olíva olajat és a grapfruit-ot szobahőmérsékleten tartjuk (kikészítjük).
 4. 20:00-kor: Megisszuk a második rész magnézium-szulfátot.
 5. 21:00-kor: Megisszuk az altatóteánkat. (Citromfű, komló, levendula, Be az ágyba, Szunyókáljukn egyet…)
 6. 21:45-kor: 125 ml olívaolajat öntünk egy literes üvegbe, a grapefuitot melegvízbe tesszük felengedni, és onnan kivéve kifacsarjuk a levét. – min. 125 ml maximum 200 ml kell ! – ezt hozzáadjuk az olívaolajhoz. Ehhez még 15-20 csepp zöld-dió tinktúrát vagy grapefruit mag kivonatot adunk. Jól lezárjuk az üveget és alaposan összerázzuk (teljesen homogén emulziót készítünk). Addig rázzuk amíg vízszerű állagú nem lesz, ezt csak a piros bélű grapefruittal érhetjük el tökéletesen !
 7. 22:00-kor: Újra felrázzuk a készítményt és kötelezően álló helyzetben megisszuk (a hosszú és nagyméretű szívószál megkönnyíti ezt, főleg az öklendezőknek – hisz a folyadéknak borzalmas íze van) minden hányási és ürítési inger ellenére 5 perc alatt meg kell inni a keveréket, tehát 22 óra 05 percig! 22 óra 15-ig max. a legyengülteknek vagy túl öregeknek.
 8. Ezután azonmód elnyúlunk, elnyújtózva lefekszünk. – a fekvő helyzet azért fontos mert e nélkül nem tud teljesen kiürülni a máj – vagyis legyen előkészítve (bemelegítve) az ágy és mi magunk is (forró fürdő, zuhany) – párna legyen a fej alatt – képzelőerőnkkel segítjük a máj munkáját (elképzeljük ami ott történik) – min. 20 percig teljes nyugalomban maradunk – érezni fogjuk amint az epekövek megindulnak az epevezetéken lefelé – fájdalom nélkül, mert nyitva vannak az izmok és a vezetékek – nyugodtan elalhatunk, sőt az alvás nélkül nem biztos, hogy a kövek eltávoznak
 9. 6:00 – Másnap reggel: – ébredéskor (de nem előbb mint 6 óra) megisszuk a 3. rész magnézium-szulfátot – ha hányingerünk vagy emésztési gondunk jelentkezik, akkor a 3. rész megivásával várjunk amíg az el nem múlik
 10. 2 óra elteltével: – megisszuk a 4. rész magnézium-szulfátot és visszafekszünk az ágyba
 11. Újabb 2 óra elteltével: – először igyunk frissen facsart zöldség vagy gyümölcslevet – fél óra múltán együnk egy gyümölcsöt – egy óra múltán ehetünk szokásosan de könnyű eledelt – estére már sokkal jobban leszünk mint valaha

A 3. és 4. magnézium-szulfát ideje közén várhatjuk a hasmenésszerű gyors ürítést. A széklet tartalmazhat zöld “golyócskákat”, és apró epeköveket is!

Ezzel a 2 napos kúrával jórészt megtisztulunk, de ha nagyon szennyezett a máj, akkor néhány nap múlva újra jelentkezhetnek a régi betegség tünetek (fájdalmak, allergiák stb.). Ne feledjük, akár több ezer kőszemcse kell, hogy távozzon a szervezetből. Van olyan, hogy az epesár nem kövekké hanem kis szálakká áll össze (rövid szőrszálakká) amelyek milliónyi apró kristályt hordoznak. Ezek távozása ugyanolyan fontos, mint a köveké. Ha szükséges, akkor 2 hét múlva megismételjük a kúrát.

Soha ne vágjunk bele, ha betegek vagy lázasak vagyunk!

Mi a rizikója ennek a kúrának?

Dr. Clark 500 esetet kísért figyelemmel, 70-80 évesekkel közöttük. ( The cure for all advanced cancers – gyógyulás súlyos rákbetegségekből www.drclark.net.) Senki sem került kórházba, sőt a fájdalom ill. hányinger is jelentéktelennek bizonyult. Ellenben a kúra után egy-két nappal levertség vehet rajtunk erőt – ami annak köszönhető, hogy az általam leírt és szorgalmazott  bevezető parazita pusztító és a vesetisztító kúra nem volt komolyan véve.

forrás: antalvali.com

Iratkozz fel!

Iratkozz fel!

Értesülj elsőként új termékekről, akciókról és emailben elérhető egyedi ajánlatainkról!

Köszönjük a feliratkozást!