VEGA teszt

Mi is az a Vegateszt?

Honnan száramzik!

Vegateszt Németországból a Fekete erdöböl származik.Németországban immár több mint 40 éve használják ezt a módszert .Többféle gép létezik pl. vegateszt 1,vegateszt 2,és a legmodernebb kifejlesztett változata ami 5000 információt tartalmazz,a vegateszt expert. A Vegateszt nem csak a természetgyógyászok közkedvelt gépe,hanem az orvosoké is .Ma már annyira elterjedt a módszer,hogy a világ minden táján megtalálható.

Miyen eljárás technika

Ez a készülék a modert technika,és az 1978 óta kisérletező kutatók legkorszerűbb eljárásainak ötvözete,amely a Dr. Voll által kifejlesztett elektroakupunktúra továbbfeljesztett változata.A tesztelésnél a szervezet egyértelmű igen vagy nem választ ad,pozitiv vagy negativ reakciót,befogadását,vagy elutasitását.
Mi is a vegateszt!

A VEGATESZT olyan elektroakupunktúra elvén müködö diagnosztikus eljárás, amely képes felderíteni a környezetünkbõl származó mérgezõ anyagokat a szervezetben, kimutatja a szervezet érzékenységét bármilyen anyagra anélkül, hogy azzal direkt kontaktusba hoznánk.pld. allergia okainak kiderítésére is alkalmas.

MI IS AZ A VEGATESZT EXPERT

A VEGATESZT EXPERT A LEGMODERNEBB VÁLTOZATA A VEGATESZT GÉPEKNEK EZ A KOMPLIKÁLT MÜSZER MÁR EGY VDS1 INFORMÁCIÓS KÁRTYÁVAL MÜKÖDIK AMI 5000 INFORMÁCIÓT TARTALMAZ. 600 TESZT ANYAGRÓL ÁLLAPITHATJUK MEG FÉL ÓRÁN BELÜL; HOGY FELELŐS-E AZ ISMERT VAGY ESETLEG ISMERETLEN EREDETŰ ALLERGIÁS TÜNETEKÉRT.

A VIZSGÁLAT SORÁN

A VEGATESZT (VEGATESZT EXPERT-HEZ) tartozó VDS 1 KÁRTYÁN 5000 információt müszerrel folyamatos szakszerü menten keresztül vagy kérés kivánság szerint térképezzük fel a szervezetet.Mivel a kártyán 5000 tesztanyag található és hozott anyagra is van lehetőség ezért nagyon széles skálán lehet választani. pld Allergiánál 600 teszt anyagról állapíthatjuk meg fél órán belül; hogy felelõs-e az ismert vagy esetleg ismeretlen eredetû allergiás tünetekért. továbbá nemcsak a szervezet energetikai zavarait lehet kimutatni, hanem részletesen komplex müködést és pontosítani lehet a szervezetben lévő gócokat, zavaró mezőket, és az is megállapítható, mi okozza ezeket!

Milyen Módszer

A vizsgálati módszer nem tûszúrást alkalmaz, hanem speciális, a kézen található akupunktúrás pontok elektromos potenciaváltozásait méri, érzékelõ elektróda segítségével. A páciens sem kényelmetlenségnek, sem fájdalomnak, sem fertõzésveszélynek nincs kitéve.-Az eddig ismert allergiavizsgálatok rendszerint közvetlen kapcsolatot teremtenek a páciens és az allergiát feltehetõen kiváltó anyag között, ami önmagában megterhelõ, sokszor napokig tartó vizsgálatsorozat.